informatief en inspirerend

Lezingen

Lezingen

Ben je op zoek naar een lezing die er voor zorgt dat je medewerkers direct zin hebben om met het thema veerkracht en welbevinden  aan de slag te gaan? Waarbij het presenteren van  wetenschappelijke inzichten afgewisseld wordt met krachtige, ervaringsgerichte oefeningen en een goede dosis humor?

De lezingen van Leer- & Veerkracht worden gekenmerkt door het op een boeiende en inspirerende manier vertalen van de wetenschap naar de praktijk. We stemmen onze lezingen nauwkeurig af op de doelgroep, of dit nu academici of leken, onderwijs- of zorgprofessionals, leraren of ouders zijn.

Na afloop beschikt het publiek niet alleen over meer gedegen kennis over het hoe, wat en waarom van veerkracht welbevinden, maar ook over enkele  concrete tools om dit direct in hun persoonlijke en professionele leven te gaan toepassen.

Neem voor meer informatie en/of het aanvragen van een Lezing (op maat) contact met ons op.

Contactformulier


Keynote Rinka van Zundert op de Nationale Conferentie Mentale Fitheid 2020. Ze vertelt hier waarom veerkracht en welbevinden op school zo belangrijk zijn en welke vaardigheden en eigenschappen daar onder andere een rol bij spelen.

Tijdens een Leer- & Veerkracht Lezing komen onder andere de volgende thema’s aan bod:

Wat is Positieve Psychologie?

De Wetenschap achter Positieve Psychologie

Positieve Psychologie in de Praktijk

Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgaaf

    Ik geef toestemming dat de hier door mij ingevulde persoonsgegevens worden bewaard in lijn met het privacy beleid van Leer- & Veerkracht

     

    Contactgegevens

    Telefoon 085 065 626 7 | E-Mail info@leerenveerkracht.nl