Close

LARA FELIX

TRAINER

Lara Felix is ruim 10 jaar werkzaam in het basisonderwijs als groepsleerkracht.
Zij heeft haar ervaring voor de klas vooral opgedaan in volkswijken binnen Nijmegen. Naast haar leraarschap is ze opgeleid tot orthopedagoog door de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens deze opleiding specialiseerde zij zich via haar Master in de Positieve Psychologie. Zij is als orthopedagoog tevens werkzaam geweest binnen het GGZ. De kennis en ervaring die Lara als orthopedagoog en groepsleerkracht heeft opgedaan, zet ze in als gedragsspecialist binnen het primair onderwijs.
Daarnaast volgde ze de opleiding tot mindfulness kindertrainer aan de Academie voor Mindful Teaching van Eline Snel.

Bij Leer- & Veerkracht is Lara actief als trainer. Hierbij combineert ze haar ervaring als groepsleerkracht met haar kennis op het gebied van de orthopedagogiek en mindfulness.

Leuk weetje: Lara heeft bij Minister Slob aan tafel gezeten voor een gesprek over de vermindering van de werkdruk binnen het Primair Onderwijs.

Sterke kanten top 5 Lara:

Leergierig

100%

Oprecht

95%

Humor

90%

Liefde

85%

Doorzettingsvermogen

80%
Hierboven zie je Lara’s top 5 sterke kanten zoals gemeten door de VIA-strengths vragenlijst. Klik hier om jouw sterke kanten te ontdekken!

MASTERCLASS WELBEVINDEN IN HET ONDERWIJS
11 OKTOBER 2019 & 7 FEBRUARI 2020
IN DORDRECHT

In deze masterclass leer je over het hoe, wat en waarom van een heleschoolbenadering veerkracht en welbevinden op school. Wat zegt de wetenschap over hoe je veerkracht kunt vergroten bij zowel je leerlingen als je teamleden? Hoe geef je dit in de praktijk vorm? Hoe kunnen leerkrachten dit verweven met hun dagelijkse lespraktijk? Hoe verweef je dit in alle aspecten van je school als organisatie en hoe betrek je ouders? Laat je inspireren op deze dag vol onderzoek, praktijk en inspiratie!

Meer informatie