Aanmelden Nieuwsbrief

    LARA FELIX

    TRAINER

    Lara Felix is ruim 10 jaar werkzaam in het basisonderwijs als groepsleerkracht. Zij heeft haar ervaring voor de klas vooral opgedaan op verschillende scholen binnen Nijmegen. Naast haar leraarschap is ze opgeleid tot orthopedagoog door de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens deze opleiding specialiseerde zij zich via haar Master in de Positieve Psychologie. Zij is als orthopedagoog werkzaam geweest binnen het GGZ. Daarnaast volgde ze de opleiding tot mindfulness kindertrainer aan de Academie voor Mindful Teaching van Eline Snel.

    Via haar eigen onderneming MOMENT verzorgt zij trainingen gebaseerd op het leren Stilstaan met Aandacht via meditatie, positieve psychologie en mindfulness. Bij Leer- & Veerkracht is Lara actief als trainer. Hierbij combineert ze haar ervaring als groepsleerkracht met haar kennis op het gebied van de orthopedagogiek en mindfulness.

    Leuk weetje: Lara heeft bij Minister Slob aan tafel gezeten voor een gesprek over de vermindering van de werkdruk binnen het Primair Onderwijs.