Aanmelden Nieuwsbrief

  JEROEN STEEMAN

  SPECIALIST GROEPSDYNAMICA

  Jeroen heeft ruim 15 jaar als vakleerkracht bewegingsonderwijs in het VO en PO gewerkt, daar is zijn fascinatie voor groepsdynamica ontstaan. Inmiddels werkt hij alweer ruim 15 jaar als lerarenopleider op de Calo van Hogeschool Windesheim. Hij geeft daar leiding aan een team van opleiders en onderwijsontwikkelaars dat allerlei opleidingen, cursussen en korte trainingen aanbiedt op het gebied van groepsdynamisch werken.

  Als expert in groepsdynamica trekt hij graag met leraren en onderwijsteams op die lesgeven aan complexe groepen, om samen met hen kansen te ontwikkelen die het leer- en leefklimaat in die groepen kunnen vergroten. Hij werkt daarbij graag vanuit ervaringen en (leer)vragen.

  Naast dat hij thuis is in het groepsdynamisch werken, is Jeroen dat ook in systemisch werk. Hierdoor kan breder gekeken worden naar wat de oorzaken zijn van complex groepsgedrag en kan ook een breder arsenaal aan interventiemogelijkheden aangeboord worden.

  Leuk weetje: Jeroen houdt van bewegen, niet zo van stilstand. Je kan hem dus overal vinden: in het bos, op het water, op de fiets en op allerlei andere plaatsen waar dingen te beleven zijn. (En natuurlijk voor je neus bij een interactieve training over groepsdynamiek!)