Edith - Specialist Leiderschap
Close

EDITH HORSTING

LEIDERSCHAP EXPERT

Binnen Leer- & Veerkracht is Edith Horsting actief als trainer, leiderschapscoach en als mede-ontwikkelaar van de Leer- & Veerkracht train-de-trainer trainingen.

Met ruim 15 jaar aan werkervaring in het veld heeft Edith een rijke achtergrond in het begeleiden van teams en leidinggevenden in persoonlijk en authentiek leiderschap en talentontwikkeling. Drie jaar geleden heeft zij samen met Bente Heijtel “Hello Purpose” opgericht waarbij de ontwikkeling van leiderschap en veerkracht in bedrijven centraal staat.

Edith is mindfulness trainer en zet daarnaast the Work van Byron Katie, Geweldloze Communicatie, Positieve Psychologie, Yoga en de Wim Hof Methode in haar begeleiding van teams en leidinggevenden in. Mensen die door haar zijn begeleid beschrijven haar als sterk vertrouwenwekkend waardoor in veilige sfeer snel openheid en groei plaatsvindt.

Sterke kanten top 5 Edith:

Warme scherpte

100%

Enthousiasme

95%

In verbinding

90%

Ondernemend

85%

Gericht op mogelijkheden

80%
Hierboven zie je Edith’s top 5 sterke kanten. Klik hier om jouw sterke kanten te ontdekken!

MASTERCLASS WELBEVINDEN IN HET ONDERWIJS
11 OKTOBER 2019 & 7 FEBRUARI 2020
IN DORDRECHT

In deze masterclass leer je over het hoe, wat en waarom van een heleschoolbenadering veerkracht en welbevinden op school. Wat zegt de wetenschap over hoe je veerkracht kunt vergroten bij zowel je leerlingen als je teamleden? Hoe geef je dit in de praktijk vorm? Hoe kunnen leerkrachten dit verweven met hun dagelijkse lespraktijk? Hoe verweef je dit in alle aspecten van je school als organisatie en hoe betrek je ouders? Laat je inspireren op deze dag vol onderzoek, praktijk en inspiratie!

Meer informatie