Close

BERNADETTE LENSEN

TRAINER

Bernadette is al ruim 25 jaar werkzaam in zowel het speciaal als regulier onderwijs en is sinds 12 jaar directeur van een grote basisschool in een Rotterdamse achterstandswijk. Naast haar directeurschap volgde Bernadette de 2-jarige opleiding tot mindfulnesstrainer aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Haar school, de Nicolaasschool in Rotterdam, volgt het Leer- & Veerkracht traject onder haar gedreven en enthousiasmerende leiding. Daarnaast draagt zij bij aan het doorontwikkelen van het aanbod van Leer- & Veerkracht en is ze werkzaam als trainer binnen de Leer- & Veerkracht trajecten. Hierbij combineert zij haar onderwijskundige en bestuurlijke ervaring met haar kennis op het gebied van Mindfulness, Positieve Psychologie, Yoga en The Work van Byron Katie.

Leuk weetje: Bernadette heeft een zwarte band in Taekwondo en werd, back in the day, respectievelijk eerste en tweede op de Nederlandse en Europese kampioenschappen!

Sterke kanten top 5 Bernadette:

Bevlogen

100%

Empathisch

95%

Humoristisch

90%

Enthousiast

85%

Creatief

80%
Hierboven zie je Bernadette’s top 5 sterke kanten. Klik hier om jouw sterke kanten te ontdekken!

MASTERCLASS WELBEVINDEN IN HET ONDERWIJS
11 OKTOBER 2019 & 7 FEBRUARI 2020
IN DORDRECHT

In deze masterclass leer je over het hoe, wat en waarom van een heleschoolbenadering veerkracht en welbevinden op school. Wat zegt de wetenschap over hoe je veerkracht kunt vergroten bij zowel je leerlingen als je teamleden? Hoe geef je dit in de praktijk vorm? Hoe kunnen leerkrachten dit verweven met hun dagelijkse lespraktijk? Hoe verweef je dit in alle aspecten van je school als organisatie en hoe betrek je ouders? Laat je inspireren op deze dag vol onderzoek, praktijk en inspiratie!

Meer informatie