Thuis aan de slag

De kracht van kwaliteiten

Ineens was de corona-uitbraak een feit..

En zit je 24 uur per dag met je kind(eren) thuis. De kans is groot dat je nog bezig bent te wennen en een nieuw ritme te vinden. Er komt zoveel op je af – extra zorg voor dierbaren, thuisonderwijs geven aan je kinderen, ondertussen proberen je eigen werk gedaan te krijgen…En dan nog de hele tijd bij elkaar op de lip zitten in een tijd die veel onrust en onzekerheid kan geven. Het is nu echt veel voor heel veel mensen. Dus allereerst, wees mild naar jezelf. Zorg goed voor jezelf net zoals je in een vliegtuig zelf eerst het zuurstofmasker moet opzetten voordat je dat bij je kind doet.

Het kan dus zijn dat je dit pakketje even laat voor wat het is, zie het niet als iets wat “ook nog moet”, zeker niet nu. Het downloadpakketje blijft ook gratis beschikbaar in post-corona tijden.

Ben je echter in een situatie waarin je hier en daar wel al wat ruimte hebt, ga dan lekker aan de slag en laat ons meegenieten! Veel ‘quality-time’ gewenst!

Mede namens het hele Leer- & Veerkracht team wens ik iedereen veel rust, steun en sterkte in deze tijd. – Rinka

Download hier het Leer- & Veerkracht Thuispakket

Download Hoofdbestandvol met praktische opdrachten, oefeningen en tips hoe je thuis aan de sterke kanten en kwaliteiten van je kind – en jezelf – kunt werken. Leeftijd: ongeveer 4-12 jaar, sommige oefeningen ook geschikt voor oudere kinderen.

Download Aanvullende Werkbladen – werkbladen behorend bij het hoofdbestand hierboven.

 

Delen van dit pakket?

Graag! gebruik https://bit.ly/lvkthuis

En wil je ons extra blij maken? Deel je ervaring met deze oefeningen dan op social media met de hashtag #leerenveerkrachtthuis. Zo inspireer je tegelijkertijd ons én andere mensen! We zijn benieuwd naar jullie ervaringen!

Seintje krijgen wanneer ons volgende gratis pakketje verschijnt? Scroll naar beneden.

Dank en deel

 

Wil je een seintje krijgen wanneer we een volgend gratis online pakketje publiceren? Schrijf je dan vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief, je kunt je te allen tijde weer uitschrijven. Ook blijven we inspiratie delen op onze Facebook pagina: www.facebook.com/leerenveerkracht.