Rinka - Oprichter en Ontwikkelaar
Close

RINKA VAN ZUNDERT

OPRICHTER & ONTWIKKELAAR

Dr. Rinka M. P. van Zundert is de ontwikkelaar van het Leer- & Veerkracht traject en oprichter van Leer- & Veerkracht als organisatie.

Nadat ze cum laude promoveerde in de Pedagogische Wetenschappen heeft ze de eerste mastervariant in lijn met de Positieve Psychologie in Nederland opgericht aan de Radboud Universiteit Nijmegen (RU). Mede hiervoor ontving ze in 2011 de Universitaire Prijs voor Jonge Docent. Naast haar werk binnen Leer- & Veerkracht geeft zij nog les in Positieve Psychologie aan de RU en aan schoolpsychologen en GGZ professionals bij het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen en wordt zij gevraagd als spreker en adviseur.

Kenmerkend voor Rinka zijn haar warmte en enthousiasme, haar vermogen om theorie met de praktijk te verbinden en haar sterke drijfveer om mensen te ondersteunen in het leren kennen van hun eigen kracht.

Meer over Rinka’s persoonlijke motivatie om Leer- & Veerkracht op te richten lees je hier.

Sterke kanten top 5 Rinka:

Nieuwsgierigheid

100%

Dankbaarheid

95%

Eerlijkheid

90%

Liefde voor leren

85%

Creativiteit

80%
Hierboven zie je Rinka’s top 5 sterke kanten zoals gemeten door de VIA-strengths vragenlijst. Klik hier om jouw sterke kanten te ontdekken!

MASTERCLASS WELBEVINDEN IN HET ONDERWIJS
7 FEBRUARI 2020 IN DORDRECHT

In deze masterclass leer je over het hoe, wat en waarom van een heleschoolbenadering veerkracht en welbevinden op school. Wat zegt de wetenschap over hoe je veerkracht kunt vergroten bij zowel je leerlingen als je teamleden? Hoe geef je dit in de praktijk vorm? Hoe kunnen leerkrachten dit verweven met hun dagelijkse lespraktijk? Hoe verweef je dit in alle aspecten van je school als organisatie en hoe betrek je ouders? Laat je inspireren op deze dag vol onderzoek, praktijk en inspiratie!

Meer informatie