Close

RENE VAN DER WEEL

TRAINER

René van der Weel heeft 18 jaar ervaring als leerkracht in het primair onderwijs. Sinds vijf jaar is hij lid van managementteams en in 2018 is hij gestart als coach voor (startende) leerkrachten binnen het bestuur waarin hij werkzaam is.
René volgde een middenmanagementopleiding, daarnaast heeft hij in juni 2019 bij de Associatie voor Coaching in Aarle-Rixtel succesvol het certificaat ‘Professional Coach’ behaald.
Na zijn eerste kennismaking met Leer- & Veerkracht in 2014, heeft zijn enthousiasme en geloof in de missie van Leer- & Veerkracht ervoor gezorgd dat René vanaf toen betrokken is gebleven.

René heeft ervaring als begeleider van het Leer- & Veerkracht traject op de school waar hij werkzaam is. Op die manier heeft hij opdrachten Positieve Psychologie kunnen uitvoeren in zijn lesgroepen en daarmee Leer- & Veerkracht van feedback kunnen voorzien op uitvoerbaarheid en effect van de opdrachten. Als trainer is René betrokken, enthousiast, scherp, creatief, tot de kern komend en zal hij het niet laten om humor in te zetten om een gewenst inzicht of resultaat te komen.

Sterke kanten top 5 René:

Waarderen van schoonheid en uitblinken

100%

Rechtvaardig

95%

Vergevingsgezind

90%

Humoristisch

85%

Liefde

80%
Hierboven zie je René’s top 5 sterke kanten zoals gemeten door de VIA-strengths vragenlijst. Klik hier om jouw sterke kanten te ontdekken!