Close

MIREILLE HUVENAARS

TRAINER & ONTWIKKELAAR

Mireille Huvenaars is ontwikkelingspsychologe en promoveert in 2018 aan het Radboud UMC op agressie en empathie bij jongeren met ernstige psychiatrische problemen. Tijdens haar promotieonderzoek was ze betrokken bij diverse grootschalige onderzoeksprojecten van het Radboud UMC en het Donders Instituut voor Brein en Cognitie. Naast haar werk binnen Leer- & Veerkracht is Mireille werkzaam als psycholoog bij Karakter Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

Bij Leer- & Veerkracht is Mireille actief als trainer en ontwikkelaar van diverse verdiepingsworkshops zoals die over empathie en compassie en het brein. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de analyses en rapportages van ons wetenschappelijk onderzoek en voor de advisering aangaande psychosociale problematiek bij leerlingen. Mireille is een rustige, warme en tegelijkertijd enorm bevlogen en enthousiaste persoonlijkheid die uitblinkt in het vertalen van complexe wetenschappelijke materie naar effectieve en inspirerende toepassingen in de praktijk.

Sterke kanten top 5 Mireille:

Eerlijk

100%

Creativiteit

95%

Optimisme

90%

Kritisch

85%

Leergierig

80%
Hierboven zie je Mireille’s top 5 sterke kanten zoals gemeten door de VIA-strengths vragenlijst. Klik hier om jouw sterke kanten te ontdekken!