Close

MARIEKE VOSKAMP

TRAINER

Marieke is Certified Facilitator voor The Work. In haar praktijk in Duitsland begeleidt ze mensen in individuele trajecten, geeft ze workshops en biedt ook de Coachopleiding voor The Work aan (erkent door het Verband für The Work).
Binnen Leer- & Veerkracht is Marieke Voskamp actief als trainer voor de Verdiepingscursus
Inquiry-Based Stress Reduction (“The Work” van Byron Katie). In de cursus staat het ontdekken, onderzoeken en loslaten van gedachten die stress of andere onprettige gevoelens veroorzaken in ons leven centraal.

Wat Marieke belangrijk vindt is dat je door het werken aan jezelf meer in contact komt met je eigen wensen en doelen in het leven. Je ontdekt waar je energie en zelfvertrouwen van krijgt. Je leert faalangst en prestatiedruk los te laten. Het heldere verstand en het authentieke voelen dat je ontwikkelt zal je helpen meer mogelijkheden te erkennen in (schijnbaar) moeilijke situaties. Met als gevolg dat duidelijk communiceren vanzelf gaat. Zo wordt het (weer) mogelijk te leven in liefde, vreugde en verbondenheid.

“Ik ben dankbaar mensen te mogen begeleiden op de reis naar zichzelf. En dat mag een makkelijke en leuke reis zijn!”

Sterke kanten top 5 Marieke:

Liefdevol

100%

Leergierig

95%

Relativeren

90%

Oprecht

85%

Dankbaarheid

80%
Hierboven zie je Marieke’s top 5 sterke kanten zoals gemeten door de VIA-strengths vragenlijst. Klik hier om jouw sterke kanten te ontdekken!