Close

MARIEKE VOSKAMP

TRAINER

Marieke is Certified Facilitator voor The Work. In haar praktijk in Duitsland begeleidt ze mensen in individuele trajecten, geeft ze workshops en biedt ook de Coachopleiding voor The Work aan (erkent door het Verband für The Work).
Binnen Leer- & Veerkracht is Marieke Voskamp actief als trainer voor de Verdiepingscursus
Inquiry-Based Stress Reduction (“The Work” van Byron Katie). In de cursus staat het ontdekken, onderzoeken en loslaten van gedachten die stress of andere onprettige gevoelens veroorzaken in ons leven centraal.

Wat Marieke belangrijk vindt is dat je door het werken aan jezelf meer in contact komt met je eigen wensen en doelen in het leven. Je ontdekt waar je energie en zelfvertrouwen van krijgt. Je leert faalangst en prestatiedruk los te laten. Het heldere verstand en het authentieke voelen dat je ontwikkelt zal je helpen meer mogelijkheden te erkennen in (schijnbaar) moeilijke situaties. Met als gevolg dat duidelijk communiceren vanzelf gaat. Zo wordt het (weer) mogelijk te leven in liefde, vreugde en verbondenheid.

“Ik ben dankbaar mensen te mogen begeleiden op de reis naar zichzelf. En dat mag een makkelijke en leuke reis zijn!”

Sterke kanten top 5 Marieke:

Liefdevol

100%

Leergierig

95%

Relativeren

90%

Oprecht

85%

Dankbaarheid

80%
Hierboven zie je Marieke’s top 5 sterke kanten zoals gemeten door de VIA-strengths vragenlijst. Klik hier om jouw sterke kanten te ontdekken!

MASTERCLASS WELBEVINDEN IN HET ONDERWIJS
11 OKTOBER 2019 & 7 FEBRUARI 2020
IN DORDRECHT

In deze masterclass leer je over het hoe, wat en waarom van een heleschoolbenadering veerkracht en welbevinden op school. Wat zegt de wetenschap over hoe je veerkracht kunt vergroten bij zowel je leerlingen als je teamleden? Hoe geef je dit in de praktijk vorm? Hoe kunnen leerkrachten dit verweven met hun dagelijkse lespraktijk? Hoe verweef je dit in alle aspecten van je school als organisatie en hoe betrek je ouders? Laat je inspireren op deze dag vol onderzoek, praktijk en inspiratie!

Meer informatie