Aanmelden Nieuwsbrief

  KIM DONKERS

  TRAINER EN BEGELEIDER

  Kim heeft ruim 17 jaar ervaring in het primair onderwijs. Daarbinnen is ze leerkracht, intern begeleider, didactisch coach en directielid (8 jaar) geweest in hartje Rotterdam-centrum. Ze heeft haar Master Special Educational Needs en haar Leiderschapsacademie afgerond. Kim is nog altijd werkzaam in het onderwijs op het gebied van team- en individuele ontwikkeling en heeft haar eigen onderneming.

  Op de school waar Kim directielid was, heeft ze samen met de andere projectgroepleden het Leer- & Veerkrachttraject geïmplementeerd en geborgd. Dit traject past volledig bij de onderwijsvisie die ze voor alle leerlingen in Nederland heeft: om op te groeien in deze dynamische maatschappij is veerkracht en positiviteit een must. In haar ogen hebben leerkrachten enorm veel baat bij de maakbaakheid van veerkracht en welbevinden in dit drukke, maar prachtige vak. Kim heeft de verdiepingscursus Mindfulness gevolgd.

  Bij Leer- & Veerkracht begeleidt Kim de directieleden en projectgroepen van de deelnemende scholen ter ondersteuning van de implementatie van het traject. Hierbij combineert ze haar onderwijskundige en leidinggevende ervaring met haar kennis van Positieve Psychologie.

  Leuk weetje: Kim werkt momenteel aan een onderzoek onder moeders in het balansvraagstuk tussen ambities voor hun gezin en hun carrière.