Bente - Specialist Leiderschap
Close

BENTE HEIJTEL

LEIDERSCHAP EXPERT
Binnen Leer- & Veerkracht is Bente Heijtel actief als trainer, leiderschapscoach en als mede-ontwikkelaar van de Leer- & Veerkracht train-de-trainer trainingen.

Bente is afgestudeerd Communicatiedeskundige en heeft gedurende haar carrière vele leiderschapstrajecten gefaciliteerd en als talent adviseur gewerkt. Drie jaar geleden heeft zij samen met Edith Horsting “Hello Purpose” opgericht waarbij de ontwikkeling van leiderschap en veerkracht in bedrijven centraal staat.

Belangrijke pijlers binnen Bente’s werk zijn Mindfulness, de Wim Hof Methode, Transformatieve yoga/meditatie, Geweldloze Communicatie, The Work van Byron Katie en Positieve Psychologie. De combinatie van het werken aan zowel lichamelijke als geestelijke ontwikkeling ervaart zij als van wezenlijk belang om als leider maximaal in je kracht te staan – en om duurzaam van betekenis te kunnen zijn voor je omgeving.

Sterke kanten top 5 Bente:

Kern-georiënteerd

100%

In verbinding

95%

Intuïtief

90%

Ondernemend

85%

Bevlogen

80%

Hierboven zie je Bente’s top 5 sterke kanten. Klik hier om jouw sterke kanten te ontdekken!

MASTERCLASS WELBEVINDEN IN HET ONDERWIJS
11 OKTOBER 2019 & 7 FEBRUARI 2020
IN DORDRECHT

In deze masterclass leer je over het hoe, wat en waarom van een heleschoolbenadering veerkracht en welbevinden op school. Wat zegt de wetenschap over hoe je veerkracht kunt vergroten bij zowel je leerlingen als je teamleden? Hoe geef je dit in de praktijk vorm? Hoe kunnen leerkrachten dit verweven met hun dagelijkse lespraktijk? Hoe verweef je dit in alle aspecten van je school als organisatie en hoe betrek je ouders? Laat je inspireren op deze dag vol onderzoek, praktijk en inspiratie!

Meer informatie