Aanmelden Nieuwsbrief

  AXEL DALESSI

  WEBSITE EN WEBAPP BEHEERDER

  Axel helpt bij Leer- & Veerkracht met het beheren van de website en webapp. Daarnaast ondersteunt Axel met andere online uitingen en overige werkzaamheden in de breedste zin van het woord.
  Axel heeft de opleiding Nederlandse Taal en Cultuur afgerond en is momenteel bezig met een premaster Sociologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het combineren van beide interessegebieden sluit mooi aan op de werkzaamheden bij Leer- & Veerkracht.
  Ook de eigen visie sluit past goed bij die van Leer- & Veerkracht: Axel hecht veel waarde aan onderwijs waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, een positieve en inclusieve leersfeer en een gezond mentaal welbevinden.

  In de vrije tijd is Axel iedere week te vinden in de prachtige, Nijmeegse LUX om daar de nieuwste films en documentaires te bewonderen. De liefde voor film zit ook in muziek: thuis draait altijd een plaatje op de platenspeler, variërend van Sting tot Pink Floyd. Daarnaast houdt Axel enorm van reizen naar verre oorden en het plannen van mooie en avontuurlijke backpackvakanties.