Close

ANTOINETTE SCHMIDT

MANAGEMENT & CONSULTANCY

Antoinette heeft ruim 25 jaar ervaring in het primair onderwijs, waarvan 10 jaar als leidinggevende. In de afgelopen jaren was zij, als directeur van een Rotterdamse basisschool, verantwoordelijk voor de implementatie van het Leer- & Veerkrachttraject op haar school. Haar kennis over wat dit kan betekenen voor een school op het gebied van o.a. begeleiding, planning, financiën, missie/visie en personeels- en onderwijskundig beleid zet zij in tijdens haar werkzaamheden bij Leer- & Veerkracht.

Wat Antoinette boeit en drijft in de onderwijssetting zijn teambuilding en ontwikkeling en het creëren van onderlinge verbondenheid en positiviteit. Zowel in haar eigen werk als in haar begeleiding van onderwijsprofessionals geeft zij hier vorm aan met veel respect voor de ander, een verfrissende nuchterheid en kritische blik, en een goed gevoel voor humor. En, omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, leeft zij zich in haar vrije tijd uit tijdens het spelen van amateurtheater.

Sterke kanten top 5 Antoinette:

Dankbaar

100%

Kritisch

95%

Creatief

90%

Vrolijk

85%

Vriendelijk

80%
Hierboven zie je Antoinette’s top 5 sterke kanten zoals gemeten door de VIA-strengths vragenlijst. Klik hier om jouw sterke kanten te ontdekken!