POinActie Tekst_Download

Leer- & Veerkracht steunt PO in Actie

 

Minder werkdruk en een eerlijk salaris voor elke leerkracht!

Met de ludieke actie “Eerste Hulp bij Staken” draagt Leer- & Veerkracht bij aan het verlagen van de werkdruk bij leerkrachten in het basis-onderwijs.

Heb jij een van onze kaartjes ontvangen tijdens de stakingsactie in het Zuiderpark te Den Haag? Dan ben je hier op de goede plek! We geven je graag een gratis download met daarin 8 drukverlagende en geluksverhogende opdrachten. Zo kun je in afwachting van de overheid zelf aan de slag met het verlagen van de werkdruk. Ook vind je op deze pagina verschillende apps die jou kunnen helpen je werkstress te verminderen en je geluk te vergroten!

Scroll naar beneden voor een gratis download met 8 drukverlagertjes speciaal voor jou!

De officiële website bij deze staking is www.poinactie.nl.

 

Wat vind jij van deze actie? Laat het ons weten!

 

Leer- & Veerkracht Logo

 

 

 

 

Jouw drukverlagertjes!

Met de 8 opdrachten in deze download kun je snel zelf aan de slag om je werkdruk te verlagen en je geluksniveau te verhogen! De opdrachten zijn afgeleid uit het Leer- & Veerkracht Basistraject en de Leer- & Veerkracht Opdrachtenmap (onderdeel van het Basistraject). Ga zelf aan de slag, of doe de opdrachten met je klas of in je team!

Heb je een collega die ook wel wat geluk kan gebruiken? Stuur hem/haar dan de link naar deze pagina, of print (1 van) de opdrachten uit op postkaart-formaat en schrijf een lief, steunend berichtje op de achterkant!

Laat je gegevens hier achter en ontvang een link naar de Download!

    Soort Organisatie (verplicht)

    Uw Functie (verplicht)

    Ja, stuur mij de gratis download!

    BewarenBewaren