Leer- & Veerkracht steunt

PO in Actie

POinActie Tekst_Download

Leer- & Veerkracht steunt PO in Actie

 

Minder werkdruk en een eerlijk salaris voor elke leerkracht!

Met de ludieke actie “Eerste Hulp bij Staken” draagt Leer- & Veerkracht bij aan het verlagen van de werkdruk bij leerkrachten in het basis-onderwijs.

Heb jij een van onze kaartjes ontvangen tijdens de stakingsactie in het Zuiderpark te Den Haag? Dan ben je hier op de goede plek! We geven je graag een gratis download met daarin 8 drukverlagende en geluksverhogende opdrachten. Zo kun je in afwachting van de overheid zelf aan de slag met het verlagen van de werkdruk. Ook vind je op deze pagina verschillende apps die jou kunnen helpen je werkstress te verminderen en je geluk te vergroten!

Scroll naar beneden voor een gratis download met 8 drukverlagertjes speciaal voor jou!

De officiële website bij deze staking is www.poinactie.nl.

 

Wat vind jij van deze actie? Laat het ons weten!

 

Leer- & Veerkracht Logo

 

 

 

 

Jouw drukverlagertjes!

Met de 8 opdrachten in deze download kun je snel zelf aan de slag om je werkdruk te verlagen en je geluksniveau te verhogen! De opdrachten zijn afgeleid uit het Leer- & Veerkracht Basistraject en de Leer- & Veerkracht Opdrachtenmap (onderdeel van het Basistraject). Ga zelf aan de slag, of doe de opdrachten met je klas of in je team!

Heb je een collega die ook wel wat geluk kan gebruiken? Stuur hem/haar dan de link naar deze pagina, of print (1 van) de opdrachten uit op postkaart-formaat en schrijf een lief, steunend berichtje op de achterkant!

Laat je gegevens hier achter en ontvang een link naar de Download!

  Soort Organisatie (verplicht)

  Uw Functie (verplicht)

  Ja, stuur mij de gratis download!

  BewarenBewaren

  Buttons

  Over Leer- & Veerkracht

  Apps

  Deze apps verlagen je (werk)stress! 

  Klik op de afbeeldingen om naar de websites te gaan en zet je smartphone in voor meer geluk en ontspanning!


  BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

  BewarenBewaren

  Onze Missie/LHLHGHD

   

  Leer het, Leef het, Geef het door

  Wanneer je voor de klas staat is het allereerst belangrijk dat jìj goed in je vel zit. Een gelukkige klas begint met jou! Zorgen voor je eigen welbevinden is daarin enorm belangrijk. Wij geven je op deze pagina graag tips om minder werkstress te ervaren!

  In de video hiernaast hoor je hoe en waarom we dit doen binnen onze schoolbrede aanpak.

   
   
   

  Onze Missie

   

   

  Wij gaan voor een complete nieuwe generatie die veerkrachtig, gelukkig en vriendelijk is. Die zich goed voelt over zichzelf en van daaruit zorg draagt voor anderen. Daar is veerkracht voor nodig. Om in moeilijke tijden overeind te blijven en om in goede tijden tot volle bloei te kunnen komen. Het goede nieuws is dat je veerkracht kunt ontwikkelen en versterken! Stel je eens voor hoe de samenleving er uit zal zien als alle kinderen en jongeren hier van jongs af aan het gereedschap voor in handen krijgen!

  Lees meer