inspirerend en interactief

Leer- & Veerkracht Inspiratieworkshop

 

 

Inspiratieworkshop - Algemeen

Om professionals uit het PO, VO en MBO kennis te laten maken met het belang van veerkracht en welbevinden op school en hoe je dit praktisch kunt toepassen in de klas hebben we een Inspiratieworkshop ontwikkeld. Dit is een workshop van 1.5 tot 2 uur voor leraren, onderwijs ondersteunend personeel en leidinggevenden.

 • Leer over de basis van de Positieve Psychologie en het belang van welbevinden en veerkracht op school.
 • Ga meteen zelf aan de slag met ervaringsgerichte oefeningen.
 • Doe inspiratie op voor in de klas!

In deze energieke, inspirerende en interactieve bijeenkomst maken deelnemers kennis met het hoe, wat en waarom van welbevinden en veerkracht op school. Uitleg over het belang van welbevinden op school aan de hand van wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden wordt afgewisseld met krachtige ervaringsgerichte oefeningen. De nadruk ligt in de Inspiratieworkshop op het doen en ervaren. 

Zelfs al na deze korte workshop ervaren deelnemers al meer positiviteit en optimisme en kunnen zij het een en ander meteen gaan toepassen!

 

 

“Tijdens een workshop van Leer- & Veerkracht over hun integrale aanpak welbevinden ben ik enorm geïnspireerd geraakt en had ik direct praktische tips om mee aan de slag te gaan in de klas en in het team. Eindelijk een programma dat begint bij het welbevinden van de leerkracht – dat is hard nodig in een tijd waarin steeds meer leerkrachten overbelast raken.” 

– Leerkracht en Unitleider Primair Onderwijs

Inspiratiewokshop opdracht

 

Inspiratieworkshop - Inhoud

In de Leer- & Veerkracht Inspiratieworkshop komen de volgende thema’s aan bod:

Wat is Positieve Psychologie?

Welbevinden op School

Optimisme & Dankbaarheid

Sterke Kanten

Inspiratieworkshop - Contact

Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgaaf

  Ik geef toestemming dat de hier door mij ingevulde persoonsgegevens worden bewaard in lijn met het privacy beleid van Leer- & Veerkracht

   

  Contactgegevens

  Telefoon 085 065 626 7 | E-Mail info@leerenveerkracht.nl | Adres Oranje Nassaulaan 18, 5211 AX Den Bosch