een paar dingen

Over ons

WatdoenwijLinecon

Missie & Visie

Wij gaan voor een complete nieuwe generatie die veerkrachtig, gelukkig en vriendelijk is. Die zich goed voelt over zichzelf en van daaruit zorg draagt voor anderen. Daar is veerkracht voor nodig. Om in moeilijke tijden overeind te blijven en om in goede tijden tot volle bloei te kunnen komen. Het goede nieuws is dat je veerkracht kunt ontwikkelen en versterken! Stel je eens voor hoe de samenleving er uit zal zien als alle kinderen en jongeren hier van jongs af aan het gereedschap voor in handen krijgen!

Lees meer

Wie zijn wij

Het Leer- & Veerkracht team wordt gevormd door bevlogen professionals met achtergronden in het onderwijs, de orthopedagogiek en psychologie, die zich ten volle inzetten om het gedachtegoed uit de Positieve Psychologie te verspreiden. Daarnaast werken wij samen met specialisten op het gebied van leiderschap, groepsdynamiek en positieve organisatiepsychologie. Hierdoor hebben wij de complete expertise in huis om jullie organisatie in al haar facetten tot een optimale leer- en werkplek te maken.

Ontmoet ons Team

Wat doen wij

Om de hele nieuwe generatie van 0 tot 21 jaar te bereiken richten wij ons op scholen ((S)BO, (S)VO en MBO) als primaire doelgroep. Als eerste organisatie in Nederland bieden wij een complete heleschoolbenadering veerkracht en welbevinden. We vertalen bewezen inzichten uit de Positieve Psychologie naar de onderwijspraktijk en trainen iedereen op school. Zo maak je welbevinden tot een pijler van beleid! Naast de heleschoolbenadering kun je bij ons ook terecht voor lezingen en workshops.

Ontdek ons Aanbod

13SCHOLEN
432LERAREN
4904LEERLINGEN
5978MENSEN BEREIKT