ontdek & leer meer

Ons Aanbod

Ons Aanbod - Tekst

Een complete nieuwe generatie die veerkrachtig, gelukkig en vriendelijk is: dat is de missie van Leer- & Veerkracht. Om de hele nieuwe generatie van 0 tot 21 jaar te bereiken richten wij ons op scholen ((S)BO, (S)VO en MBO) als primaire doelgroep.

Ons aanbod in het kort

Met de Heleschoolbenadering Veerkracht & Welbevinden traint Leer- & Veerkracht door middel van de Leer het, Leef het, Geef het door-benadering de héle school in de Positieve Psychologie en wordt veerkracht en welbevinden onderdeel van het school-DNA!

In de Interactieve Inspiratieworkshops leer je over de basis van de Positieve Psychologie en ga je meteen zelf aan de slag. Je leert dingen die je de volgende dag al in het team en in de klas toe kunt passen.

De wetenschappelijke achtergrond van de Positieve Psychologie, ervaringsgerichte oefeningen én een flinke dosis humor. Met de Informatieve en Inspirerende Lezingen door Rinka van Zundert (oprichtster Leer- & Veerkracht) krijg je inzicht in het waarom en hoe van veerkracht en welbevinden op school.

Klik op 1 van de buttons hiernaast om meer te weten te komen over het Leer- & Veerkracht-aanbod!